Συνομιλία στα Αγγλικά Σεμινάριο Σε απευθείας σύνδεση

Γεια σας,

Είναι υπέροχο που σας βλέπουμε να ψάχνετε για έναν τρόπο να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας στο να μιλάτε Αγγλικά στο διαδίκτυο.

Έχετε έρθει στο σωστό μέρος, γιατί προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο κλαμπ για τον αγγλικό διάλογο κάθε Κυριακή, για άτομα σαν εσάς! Ελάτε να μας συνοδεύσετε, εμένα, τον οικοδεσπότη, έναν φυσικό ομιλητή από την Αγγλία, και άλλους μαθητές της αγγλικής γλώσσας από όλο τον κόσμο για να εξασκηθείτε στο ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ Αγγλικά σε πολλά διαφορετικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Ο διάλογος στο κλαμπ γίνεται online με χρήση του Zoom, οπότε δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο internet, ένα μικρόφωνο και την επιθυμία να μιλήσετε, μιλήσετε και να μιλήσετε ακόμα περισσότερο. Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό κλαμπ αγγλικής συνομιλίας μας.

Επίσης, προσφέρουμε online μαθήματα αγγλικής συνομιλίας που ίσως σας ενδιαφέρουν. Μικρές, κλειστές ομάδες από μόλις 3 άτομα και τον οικοδεσπότη, έναν βρετανικό φυσικό ομιλητή, που συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα online για 4 εβδομάδες, με διαφορετικό θέμα κάθε φορά.

Ελάτε, συμμετέχετε στον κλαμπ μας για να μας πείτε γιατί το ελληνικό φαγητό είναι καλύτερο από το ιταλικό...

Luke


merry christmas

Join an English Speaking Course with just 3 people over 4 weeks!

Each session hosted by a British native speaker!

Join us on Telegram!